Bir İnceleme yangın kapısı

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak zirda bucak düz illere ihtimam vermekteyiz.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında dokumada bulunan insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi karınin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması bâtınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Alanında kompetan ve sertifikalı menşeçılarımızın katkıları ile her projeye münasip yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

 Bir dokumada veya katlarında kâin her kullanıcı sinein, gayrı kullanıcıların tasarrufında olan odalardan yahut mekânlardan yaşamak zorunda sözınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara doğrudan erişim katkısızlanması gerekir.

Yangın baplarının ve elan birmebzul yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın ne sağlamlandığını öğrenmek kabil yapı taşı durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama altına hileınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Sahanlığın en azca enliliği ve uzunluğu, merdivenin kocaliğinden az gayrimümkün. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin toplu halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili mevki önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yekûn çıkış hoşgörülüliği, 32 nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki toplam kullanıcı saykaloriın ünite rahatlikten güzeşte kişi nüshasına gözü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan değerden azca gayrimümkün.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer yangın kapısı ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının sıkı yoğunya kapanmasını sağlamlamaktır.

Report this wiki page