yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve amelî bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan bir kayıttır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne essah açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Kanat nüshası veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde erkek nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına vahit çıkış yeterli onaylama edilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Her gün degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir yük, mobilya yahut farklı bir güçlük bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine Yangın Çıkış Kapısı indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın bapsı son had eleştiri bir öneme sahiptir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre belli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) makul durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil tavır önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak zaruri nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Report this wiki page